ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

pisteyv na sas aresh opinakas kai h mikroyles eggones moy


11 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλησπέρα και καλή χρονιά με αγάπη και υγεία. Μου άρεσε ο πίνακας. Τι χαριτωμένα κοριτσάκια είναι αυτά!!Να τα χαίρεστε και όπως επιθυμείτε να τα δείτε. Πάντα με υγεία,αγάπη και ευτυχία.Καλό Σ/Κ

Chrisi είπε...

Πανέμορφος ο πίνακας,και κούκλες οι εγονούλες σου ,να τις χαίρεσαι,καλό απόγευμα.

wild rose είπε...

Πανέμορφες,γλυκιά μου,οι εγγονούλες σου!Να τις χαίρεσαι!
Και ο πίνακας,υπέροχος κι αυτός!
Καλή χρονιά!!!

Funky Monkey είπε...

θα ξεκινήσω από τις εγγονές σου, που είναι δυο κουκλίτσες! Να τις χαίρεσαι και να τις καμαρώνεις! Ο πίνακάς σου είναι πολύ όμορφος, μου άρεσαν τα χρώματα. Καλό απόγευμα!

DIMI είπε...

Ψυχουλάκια μου!!Νά τά χαίρεσαι τά κοριτσάκια σου!!Κουκλιά καί τά δύο!!Εχω καί εγώ σήμερα τήν εγγονούλα μου γιά Σ/Κ!!Πανέμορφος ο πίνακας!!Γειά στά χεράκια σου!!Καλό Σ/Κ!!ΦΙΛΆΚΙΑ!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλημερα και καλή χρονια ...καλως σε βρήκα...μια ομορφια ειναι οι εγγονούλες σου...να της καμαρώσεις μεγαλες και νυφούλες... ιο δικές μου είναι ήδη μεγαλες.....ο δέ πίνακάς σου πολύ μου άρεσε ..θα σε παρακαλέσω αν θελεις γραφε και στα ελληνικα και στην σελίδα σου ... διευκολύνει πίστεψέ με για όσες δεν ξερουν τα γκριγκλις αφου εδω στα σχολια τα γραφουμε στην γλώσσα μας ... με όλην την καλή μου διάθεση σου τα γραφω..φιλια...

Katrina είπε...

Βασουλα μου καλημερα!!!!Οπινακας ειναι τελειος και τα ζουζουνια σου ακομα ποιο τελεια!!!!Α να μην το ξεχασω σε ευχαριστω πολυυυυυ και ποιο πολυ τον υπεροχο γιοκα σου!!!!!Σας αγαπω!!!!!

Gina-Teta είπε...

Καλημερα και καλή χρονια ...καλως σε βρήκα. Όμορφη δουλειά!

Ελμιράκι είπε...

Ax, ti kouklakia einai auta!!! Kai o pinakas einai yperoxos! kalinixta!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Μπράβο μπράβο!!! Τυχερές οι εγγονουλες! Και ξέρεις πάντα το είχα παράπονο που δεν έκανα κι εγω μπαλέτο στα νιάτα νου..,.

Eustathia είπε...

Πανεμορφος ο πίνακας αλλά οι εγγονούλες σου κλέβουν την παρασταση!!!!!!!!!